Hoe geweldig zou het zijn om er altijd goed uit te zien? Om heerlijk te kunnen zwemmen zonder bang te zijn dat je make-up is doorgelopen? Nooit meer bang te hoeven zijn dat je door je getekende wenkbrauwen hebt gewreven? Dat kan met professioneel aangebrachte permanente make-up door onze specialisten.

Wij adviseren je vooraf een intake in te boeken zodat wij alles kunnen vertellen over het zetten van permanente make-up en de nazorg. Maar nog belangrijker, is dat wij graag willen weten wat je wensen zijn. Mocht je dat niet precies weten, dan kunnen wij adviseren over de kleur of het model.

Zodra je besloten hebt om permanente make-up te laten zetten, nemen wij hier ruim de tijd voor. Gemiddeld ben je ongeveer anderhalf tot twee uur bezig. Vooraf bepalen wij welke kleurpigmenten het beste bij je passen. De kleurpigmenten staan onder controle van de Keuringsdienst van Waren en zijn goedgekeurd en veilig. In onze salon hanteren wij de richtlijnen van de GGD en werken wij ten alle tijden hygiënisch en steriel. Op veiligtatoeerenenpiercen.nl vindt u meer informatie over permanente make-up en de wetgeving waarop de vergunning is gebaseerd.

Samen bepalen we het model van je wenkbrauwen, eyeliner of lipliner zodat je sterke punten naar voren komen. Door onze gespecialiseerde opleiding in de nieuwste technieken en inzichten geven wij altijd het beste advies. Zodra je toestemming geeft op de getekende wenkbrauwen, eyeliner of lipliner, gaan we over op het zetten van de permanente make-up.

Voor en na de behandeling nemen wij foto’s zodat wij achteraf nog een keer het resultaat kunnen bekijken. Tussen de 4 tot 8 weken na de behandeling laten wij u, kosteloos, nog een keer langs komen om de permanente make-up helemaal na te kijken en eventueel bij te werken.

Tarieven permanente make-up

Wenkbrauwen 338,00
Eyeliner boven en onder 312,00
Eyeliner boven 182,00
Eyeliner onder 182,00
Eyeliner XL onder en boven 416,00
Eyeliner XL boven 286,00
Lipliner 338,00
Lipliner met schaduw 388,00
Volledig inkleuren van de lippen 438,00

De techniek lijkt erg op tatoeëren, echter permanente make-up zit minder diep in de huid en zal dus na enkele jaren vervagen en uiteindelijk verdwijnen. Bij een tatoeage gebeurd dat niet en is deze permanent. Met een ultradunne, steriele naald of microblade wordt een speciaal, veilig en kleurvast pigment onder het huidoppervlak aangebracht. Wij beheersen de nieuwste technieken waardoor wij zeer precies en erg realistisch kunnen werken.

Na de behandeling vertellen wij precies hoe je thuis er voor kunt zorgen dat de permanente make-up perfect geneest. Kort na de behandeling zal de pigmentatie iets donkerder zijn. De kleurintensiteit neemt nog met 30% af maar eigenlijk kan je de kleur zoals het blijft pas goed zien na 4 weken. Houd er rekening mee dat je de eerste 5 dagen na de behandeling zon, zee, sauna, zwembad, make-up en zonnebank moet vermijden. Vooraf krijg je een formulier met alles wat je wel en niet mag doen in de eerste week na de behandeling.

Hier zijn enkele voorbeelden van PMU