Schoonheid is een totaalconcept

Een mooie huid heeft naast een goede behandeling zorg van binnenuit nodig.

Mijn naam is Titania Perotti en ik ben de oprichter van Beauties Zuid. Ik heb het geluk dat mijn werk mijn passie is geworden. En mijn passie dat ben jij!!

Dat klinkt misschien heel raar maar het is mijn passie om mensen mooi te maken. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in permanente make-up, microblading, huidverjongende en huidverbeterende behandelingen.

 

Ik ben niet altíj́d schoonheidsspecialiste geweest. Ik heb Kunstgeschiedenis en Vormgeving gestudeerd in Amsterdam, ik ben eerste graad docent, ben moeder geworden van twee lieve zoons en heb veel gewerkt in het bedrijfsleven. In 2004 ben ik weer terug de schoolbanken ingegaan om mij om te laten scholen als schoonheidsspecialiste. Grappig genoeg stond ik jaren later op de Noord-Hollandse academie les te geven; daar waar ik zelf mijn diploma had gehaald.

 

Het lesgeven is een rode draad in mijn leven maar ik ging tóch het bedrijfsleven weer in. Als accountmanager van collageenbanken en beautyproducten voor een Zweeds bedrijf dat o.a. medicijnen produceerden, heb ik ontzettend veel geleerd over huidproblemen, het onderbouwen naar klanten toe maar ook het zakendoen. Een totaal andere wereld en stiekem bleef de salon toch lonken.

 

Een logische stap was dan ook dat ik ben gaan werken in een Instituut voor Huidverbetering. Als Beauty Manager kwam ik terecht in het hogere segment met prachtige producten en exclusieve behandelingen. Hier heb ik veel geleerd en er is bijna geen huidprobleem waarbij ik je niet kan helpen of adviseren. In 2016 gaf ik leiding aan een team van 10 dames en heb ik veel stagiaires begeleidt om ook de passie te vinden voor het vak.

Vanaf 2004 heb ik mij gespecialiseerd in het zetten van Permanente Make-up en opleidingen gevolgd om alle technieken goed te beheersen. De wereld van de PMU gaat snel en belangrijk is ervaring, uren maken en kennis. Nog steeds ga ik regelmatig naar masterclasses en volg ik alle trends op dit gebied.

 

Maar ik wilde meer; een salon waar aandacht, kennis en professionaliteit gecombineerd wordt. Een salon waar de focus ligt op de permanente make-up en huidverbeterende behandelingen. Een concept waar ik ook kijk hoe jíj́ in het leven staat en hoe je innerlijk gevoed wordt. Waar jij het belangrijkste bent!

 

Ik vind het belangrijk dat iedereen bij mij terecht kan; iedereen zich welkom voelt en zichzelf kan zijn. In een hectische maatschappij vind ik aandacht, luisteren en rust belangrijk. Maar ook het werken met kwalitatief goede bio-eco producten met respect voor mensen, dieren en natuur. Al deze elementen combineer ik met professionaliteit, kwaliteit en effectiviteit.

 

Mijn missie is om jou stralend de deur uit te laten gaan en dat je je goed voelt!
Dan ben ik gelukkig en is mijn missie geslaagd.

Een concept waar ik ook kijk hoe jij in het leven staat en hoe je innerlijk gevoed wordt. Waar jij het belangrijkste bent!