Lakshmi

producten afgestemd

op jouw huid

In de salon werken wij met de producten van Lakshmi, een van de weinige merken in Nederland die een bio-certificaat mag voeren. Biologisch verantwoorde producten die effectiever op de huid werken doordat zij overeenkomen met de van nature in ons lichaam aanwezige stoffen.

Lakshmi kijkt niet alleen naar zichtbare problemen, maar ook naar de dieper liggende oorzaak, om zo behandeling, producten en advies te kunnen geven om je huid in balans te brengen, en de problemen bij de wortel op te lossen (holistisch) en de verhouding in ieders persoonlijke constitutie in balans te brengen en te herstellen.

Lakshmi gezichtsbehandelingen

Ritual for Fast Beauties € 35,-

Een 30 minuten durende behandeling waarbij je huid gereinigd en verzorgd wordt. Ideaal als je haast hebt of in de pauze van je werk. 

Wat krijgt u? Demaquilleren, oppervlakte en diepte reiniging, lotion, onzuiverheden verwijderen, epileren, dag/nachtcreme en oogverzorging.

Ritual for Cleansing € 45,-

Een 45 minuten durende behandeling met de Kapha producten. Puur voor de onzuivere huid met verontreinigingen en/of veel talgproductie. In deze behandeling ligt de nadruk écht op het intens reinigen van de huid.

Wat krijgt u? Demaquilleren, oppervlakte en dieptereiniging, peeling, lotion, onzuiverheden verwijderen, epileren, reinigend masker, serum, dag/nachtcreme en oogverzorging.

Optioneel is deze behandeling mét massage te boeken voor € 60,-

Ritual for Deep Moisture € 75,-

Een 75 minuten durende behandeling met de Vata producten voor de huid die droog en gedehydrateerd is. Deze behandeling wordt aangevuld met een heerlijke decolleté, schouder- en gezichtsmassage.

Wat krijgt u? Demaquilleren, oppervlakte en dieptereiniging, peeling, lotion, onzuiverheden verwijderen, epileren, uitgebreide massage van gezicht, decolleté en schouders, masker, serum, dag/nachtcreme en oogverzorging.

Ritual for Sensitive € 75,-

Een 75 minuten durende behandeling met de Pitta Sensitive of Regenesis producten speciaal voor de huid die snel rood wordt of is, couperose heeft of op alles reageert. Met deze behandeling zal je na 30 minuten al verbetering zien en irritaties verminderen.

Wat krijgt u? Demaquilleren, oppervlakte en dieptereiniging, peeling, lotion, onzuiverheden verwijderen, epileren, uitgebreide massage van gezicht, decolleté en schouders, masker, serum, dag/nachtcreme en oogverzorging.

Ritual Light Up € 75,-

Een 75 minuten durende behandeling met een AHA fruitzuurpeeling waardoor donkere vlekken of pigmentatie zichtbaar verminderen. Geschikt voor iedereen die een prachtige heldere huid wil.

Wat krijgt u? Demaquilleren, oppervlakte en diepte reiniging, AHA-fruitzuurpeeling, lotion, onzuiverheden verwijderen, epileren, uitgebreide massage van gezicht, decolleté en schouders, masker, serum, dag/nachtcreme en oogverzorging.

Ritual for Anti Age € 90,-

Een 75 minuten durende unieke huidverbeterende behandeling tegen huidveroudering waarbij gebruik wordt gemaakt van een bijzonder combinatie van kostbare ingrediënten uit de Antiage lijn. Zeer effectief tegen huidveroudering. Deze behandeling bevat een heerlijke massage van het gezicht, nek en decolleté. 

Wat krijgt u? Demaquilleren, oppervlakte en dieptereiniging, AHA-fruitzuurpeeling, lotion, onzuiverheden verwijderen, epileren, serum, uitgebreide massage van gezicht, decolleté en schouders, masker, oogmasker, serum, dag/nachtcreme en oogverzorging.

Ritual for Lifting € 105,-

Anti-ageing pur sang! Deze 105 minuten durende behandeling begint met een ontspannende rugmassage. Deze wordt gevolgd door een intensieve, verjongende gezichtsbehandeling om de huidcellen te activeren collageen aan te maken. In deze behandeling zitten o.a. een bindweefselmassage en een collageenvliesmasker gevolgd door een drukpunt-, hoofdhuid-, oor- en handmassage. Een behandeling met een gouden randje!

Wat krijgt u? Ontspannende rugmassage, demaquilleren, oppervlakte- en dieptereiniging, AHA-fruitzuurpeeling, lotion, uitreiningen, epileren, bindweefselmassage met serum, collageen vliesmasker, drukpuntmassage, hoofdhuidmassage, oormassage, handmassage, serum, dag/nachtcreme en oogverzorging.

Ritual Collagen Up € 95,-

Weg met rimpels en fijne lijntjes, verslapping, verklevingen, een slechte doorbloeding, littekens of afvalstoffen! De Collagen Up is een 90 minuten durende behandeling om collageen in de huid aan te maken. De huid zal gelift worden, rimpels en fijne lijntjes worden minder. Als kuur zal de huid binnen aanzienlijke tijd verjongen.

Wat krijgt u? Demaquilleren, oppervlakte- en dieptereiniging, AHA-fruitzuurpeeling, lotion, uitreinigen, epileren, mechanisch cupping ritueel, insluizen van werkstoffen door middel van iontoforese, AntiAge peel-off masker, handmassage, serum, dag/nachtcreme en oogverzorging.

Als kuur van 5 keer kost deze behandeling € 380,-

Timeless Cupping Ritual € 60,-

Een 60 minuten durende behandeling waarbij de huid gereinigd wordt maar ook flink gestimuleerd. In deze behandeling wordt de aanmaak van collageen geactiveerd door een manuele bindweefselmassage met daarop gevolgd een cupping massage. 

Wat krijgt u? Demaquilleren, detox oppervlakte reiniging, hydraterend vliesmasker, dieptereiniging, manuele bindweefselmassage, cupping massage, AntiAge peel-off masker, serum, dag/nachtcreme en oogverzorging. 

Epileren en verven

Brow Treatment 28,50
Wenkbrauwen epileren 15,00
Wenkbrauwen of wimpers verven 15,00
Wimpers en Wenkbrauwen verven 28,00
Epileren, wimpers en wenkbrauwen verven 42,50

 

Harsen gelaat

Bovenlip 10,00
Kin 12,00
Bovenlip en Kin 20,00
Kaaklijn 15,00
Hals                                                             15,00

De prijzen van Waxen etc. via “maak afspraak”

Make-up

Make-up 42,50
Bruidsmake-up incl. proefmake-up                99,00

Massage’s

Ontspannende lichaamsmassage 30 minuten 29,00
Ontspannende lichaamsmassage 60 minuten 59,00
Ontspannende lichaamsmassage 90 minuten 89,00
Hotstone massage 60 minuten 59,00

Even tijd voor jezelf